Home Aktualitet Kryeministria anullon urdhrin e ministrit Bardhi

Kryeministria anullon urdhrin e ministrit Bardhi

262
0
SHARE

http://www.amisdecolette.fr/?friomid=sites-de-rencontres-en-belgique&133=22 Zyra e Kryeministrit njofton se shefi i qeverisë e ka anuluar urdhrin e Ministrit të Drejtësisë, duke bërë të qartë se dorëheqjet nuk mund të refuzohen dhe hetimi administrativ i Ministrit mund të vazhdojë pa asnjë pengesë. Nëse nga hetimi administrativ do të verifikohen shkelje të ligjit, regjistruesit që i kanë bërë këto shkelje duhet të shkojnë përpara drejtësisë.

ثنائي خيارات وسطاء الاتحاد الافريقي

follow site Qeveria shqiptare ka një Kod Sjelljeje, të miratuar me VKM, qysh në mbledhjen e saj të parë dhe asnjë ministër, qoftë politik a teknik, qoftë në ikje a në ndenje, nuk mund ta shkele këtë Kod, i cili përcakton qartë se qeveria nuk është një grup individësh që veprojnë në kokën e tyre, po një skuadër që drejtohet nga Kryeministri dhe funksionon mbi bazën e parimit të thjeshtë të aprovimit paraprak nga Kryeministri, të veprimeve administrative apo komunikimeve të ministrave me publikun.

Esportatori ed importatori http://www.prestatraining.com/anys/brokoli/2969 Srl. Recensioni ed i punteggi Trading Team Srl in Gorizia (Gorizia), telefono 481523879. Indirizzo 8, valico

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

broker binäre optionen

go to site

forum su autopzionibinarie

rencontre huningue

get link

here