Home Opinion Ku është zhdukur babalekryetari?

Ku është zhdukur babalekryetari?

21
0
SHARE

follow url Taulant Balla në FB:

buy Quetiapine on line amex Ku është zhdukur babalekryetari i Partisë Babalokratike? Pse i keqpërdori dje të rinjtë e FRPD Lulzim Basha pa ju treguar të vërtetën për Babalen dhe babalepërgjimin? Sepse Lulzimi e di të vërtetën. Edhe pak ditë dhe shqiptarët do të dëgjojnë të vërtetën e babalepërgjimit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Buy Cialis 60 mg in Costa Mesa California