Kreu Kronike “Forca e ligjit”

“Forca e ligjit”

149
0

Ministria e Brendshme ka publikuar të gjitha rastet e operacionit “Forca e Ligjit” ku ka pasur të arrestuar dhe asete të sekuestruara. “Në kuadër të Operacionit “Forca e Ligjit” janë skeduar disa grupe kriminale me rrezikshmëri të lartë shoqërore (që veprojnë në territorin e Republikës së Shqipërisë ose/dhe me shtrirje në vendet e tjera), të cilat janë objekt i punës së Task Forcës Speciale Qendrore dhe 12 Task Forcave Rajonale,” thuhet në njoftimin e Ministrisë.

Loading...

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here