Kreu Sociale Dhuro një Stol

Dhuro një Stol

482
0

ashkia Tiranë shpall të hapur nismën “Dhuro një Stol, 2017“. Kushdo mund të kujtojë një të afërm që nuk jeton më duke dhuruar një stol në emër të tij për parqet e qytetit. Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit përkrah nismën dhe nxit qytetarët të kontribuojnë edhe për Parkun e Madh të Liqenit të Tiranës. Në dispozicion të të interesuarve do të jetë modeli i stolit, vendndodhja e detajuar në hartë si dhe referenca e çmimit. Dhuruesi do të ndihmohet gjatë procesit nga APR.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here