Kreu Etiketimet ADISA

Etiketim: ADISA

Zyrat e ADISA-s asistojnë qytetarët për 472 shërbimet e reja online

Zyrat e ADISA-s (Agjencia e Ofrimit të Shërbimeve të Integruara), të hapura dhe në shërbim të qytetarëve në çdo skaj të vendit, janë pjesë...