Kreu Etiketimet Dita e çlirimit të Mallakastrës

Etiketim: Dita e çlirimit të Mallakastrës

18 prill 1943 – Dita e çlirimit të Mallakastrës

Pushtimin e Shqipërisë, Italia e kishte qëllim të vjetër. Ajo provoi ta coptonte Shqipërinë me Traktatin e Fshehtë të Londrës më 1915 dhe shpresoi...