E hënë, Shkurt 19, 2018
Home Tags FRONTEX

Tag: FRONTEX

Menaxhimi i kufijve, FRONTEX forcon bashkëpunimin me Shqipërinë

Sot, Komisioneri për Migracionin, Çështjet e Brendshme dhe Shtetësinë Dimitris Avramopoulos dhe Fatmir Xhafaj, ministri i Brendshëm i Republikës së Shqipërisë, sigluan draft marrëveshjen...