Kreu Etiketimet Gjirokaster

Etiketim: Gjirokaster

Në 18 qershor do bëjmë histori!

Fjala e Kryeministrit dhe Kryetarit të Partisë Socialiste, Edi Rama, me votuesit për herë të parë dhe të rinj të Qarkut Gjirokastër. Shumë faleminderit të...