E hënë, Shkurt 19, 2018
Home Tags Kryeministri Edi Rama

Tag: Kryeministri Edi Rama

Shkurtim drastik burokracive në çdo sektor

Kryeministri Edi Rama në konferencën kombëtare për reformimin e shërbimeve administrative: Sot u paraqit një përmbledhje shumë e sintetizuar e një pune shumë voluminoze, që...

Jo marrëveshje të korrigjuar për detin me Greqinë, por marrëveshje të...

Kryeministri Edi Rama në emisionin “Real Story” në “Vizion Plus”, për negociatat mes Shqipërisë dhe Greqisë: Sokol Balla: Zoti Kryeministër përse jemi në atë...

BASHKIA E TIRANËS TESTON AUTOBUSIN E PARË ELEKTRIK

Transporti publik në Tiranë ka hyrë në një epokë të re. Bashkia e Tiranës nisi sot testimin e autobusit të parë elektrik, duke shënuar...

Kryeministri Edi Rama në sesionin e 72-të të Asamblesë së Përgjithshme...

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në sesionin e 72-të Asamblesë së Përgjithshme të OKB:  Zoti President! Zonja dhe zotërinj! Sa herë ka ndodhur, që njerëzimi është përballur në...

Nuk do përdorim forcën e numrave për të shkelur vijat e...

Fjala e Kryeministrit Edi Rama sot ne Kuvend: I nderuar Kuvendi i Shqipërisë, Shkëlqesi ambasadorë, Miq të ftuar, Përsëpari, në emër të shumicës së re kuvendore dhe të...

Betejën e kemi me parazitët e me grabitqarët

Nga fjala e Kryeministrit Edi Rama në dëgjesën publike me qytetarë në Lezhë: Është e mundur që ky komunikim që bëjmë në këto dëgjesa, të...

Zyrat e shtetit do jenë të njerëzve të zakonshëm, jo të...

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në dëgjesën publike me qytetarë në Vlorë: I dëgjova me vëmendje të gjitha këto shqetësime dhe është e qartë që...

Çdo përpjekje për të hapur rrugën drejt BE

Kryeministri Edi Rama pati një takim kokë më kokë me Përfaqësuesen e Lartë të Bashkimit Europian për Politikën e Jashtme e të Sigurisë, Federica...

Kryeministri Rama në familjen e Osman Rexhës, në Shushicë të Elbasanit

Kryeministri Edi Rama ishte sot mik në familjen e Osman Rexhës në Shushicë të Elbasanit. Osmani është një fermer, i cili ka investuar jetën...

Gati për dialog

Konferencë për shtyp e Kryeministrit Edi Rama: Në situatën surreale që ka krijuar Partia Demokratike, duke u përpjekur të minojë themelin e jetës demokratike, lirinë...