E diel, Prill 22, 2018
Home Tags Mamografi të reja

Tag: mamografi të reja

5 mamografi të reja në spitalet rajonale

Në javën e shëndetit, “autoambulanca rozë” që ka rrugëtuar nga Turqia në Shqipëri, do të ofrojë për 3 ditë shërbimin e mamografisë dhe paptestit...