Kreu Etiketimet Menaxhimi i kufijve

Etiketim: Menaxhimi i kufijve

Menaxhimi i kufijve, FRONTEX forcon bashkëpunimin me Shqipërinë

Sot, Komisioneri për Migracionin, Çështjet e Brendshme dhe Shtetësinë Dimitris Avramopoulos dhe Fatmir Xhafaj, ministri i Brendshëm i Republikës së Shqipërisë, sigluan draft marrëveshjen...