Kreu Etiketimet Ollga

Etiketim: Ollga

Tetë vjet, pa shoqen e jetës

-511 herë, tek varri i shoqes së jetës, Ollga- Dashuria lind me një të parë, Zmadhohet me një buzëqeshje, Trashet me të puthur dhe mbaron me lotë… PUSHKINI Në...