Kreu Etiketimet Rilindja e Korçës

Etiketim: Rilindja e Korçës

Me të rinjtë për Rilindjen e Korçës dhe reformat në arsim

Gjatë qëndrimit në Korçë, Kryeministri Edi Rama u takua me një grup maturantësh, me të cilët foli për procesin e pranimit në universitet, orientimin...