Kreu Etiketimet Rrapishte

Etiketim: Rrapishte

Kur banoret merren vesh me token ku jetojnë

Sot vizitova Rrapishten, oazin e Karahaxhit dhe bizneset qe ndodhen nen hijen e tij. Eshte nje mjedis teresisht natyral, perballe dhe shume prane Finiqit...