E premte, Qershor 22, 2018
Home Tags Shpëtimi i hebrenjve

Tag: Shpëtimi i hebrenjve

Shpëtimi i hebrenjve në Luftën e Dytë Botërore, faqe e shkëlqyer...

Pyetje dhe Përgjigje të Kryeministrit Edi Rama përpara 18 mijë anëtarëve të Konferencës Vjetore të Komitetit Izraelito-Amerikan të Çështjeve Publike në Uashington DC: Mirë se erdhët...