E premte, Qershor 22, 2018
Home Tags TAP

Tag: TAP

Stacioni i Kompresorëve të gazit, tjetër vepër madhore e projektit TAP

Fjala e Kryeministri Edi Rama në ceremoninë me rastin e instalimit të turbokompresorëve në stacionin e kompresimit të TAP, në Fier: “Korridori jugor i gazit...

TAP: Zjarrfikëse dhe ambulancë për 8 bashki

Ministria e Energjisë dhe Industrisë i është drejtuar me një shkresë konsorciumit të gazsjellësit TAP ku i kërkon që në kuadër të projekteve për...