Kreu Etiketimet Tarifa në Rrugën e Kombit

Etiketim: Tarifa në Rrugën e Kombit

Tarifa në Rrugën e Kombit, zv/ministri Shkreli takime në Tropojë

Në kuadër të konsultimeve me komunitetet lokale për kontratën konçesionare të mirëmbajtjes së rrugës Milot-Morinë, zv.ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Artan Shkreli zhvilloi një...