Kreu Etiketimet Zall Bastari

Etiketim: Zall Bastari

Zall Bastari, burim jete për kryeqytetin

Njësia Administrative e Zall-Bastarit shtrihet në pjesën lindore-verilindore të Tiranës dhe ka një popullsi prej 5500 banorësh. Meqë është vetëm 20 kilometra larg kryeqytetit...