Kreu Etiketimet 200 shtëpiza-kontenierë

Etiketim: 200 shtëpiza-kontenierë

200 shtëpiza-kontenierë për strehimin e përkohshëm të familjeve të prekura nga...

Një lajm i mirë për familjet e prekura nga tërmeti në zonat rurale dhe që këto ditë po i kalojnë në çadrat dimërore. Bashkia...