Kreu Etiketimet 5 Maji

Etiketim: 5 Maji

Dëshmorëve u qëndron në krah liria!

Mbeten gjithnjë të bukur, Ata që për Atdhenë, ranë dëshmorë Kur botojmë dhe lexojmë jetëshkrime për Heronjtë e Popullit, Dëshmorët e LANÇ-it, na duket sikur ata...