Kreu Etiketimet Artileria e brigadës III S.

Etiketim: Artileria e brigadës III S.

Artileria e brigadës III S. godite me top asamblenë kuislinge

Pas kapitullimit të Italisë fashiste, Gjermania Hitleriane e pushtoi Shqipërinë duke përdorur forca ushtarake të konsiderueshme siç ishin korpuset XXI dhe XXII si dhe...