Kreu Etiketimet Bashkia e Tiranës

Etiketim: Bashkia e Tiranës

Bashkia e Tiranës rrit bashkëpunimin me Bashkinë e Vienës

Bashkia e Tiranës dhe ajo e Vienës po e rrisin edhe më tej bashkëpunimin mes tyre në fusha konkrete, që kanë të bëjnë me...

Bashkia e Tiranës paraqet portalin “Open Data”

Tirana bëhet qyteti i parë në Shqipëri me një bazë të dhënash për punët publike dhe shërbimet që ofron Bashkia e Tiranës, në funksion...

Bashkia e Tiranës investon te Bregu i Lumit

Pas një zvarritjeje të gjatë disa vjeçare, Bashkia e Tiranës është duke përfunduar punimet për ndërtimin e qendrës së re shumëfunksionale në Bregun e...