Kreu Etiketimet Besimi në Qeverisje 2017

Etiketim: Besimi në Qeverisje 2017

“Besimi në Qeverisje 2017”

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM) dhe Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (PNUD) prezantuan sot gjetjet e sondazhit “Besimi në Qeverisje 2017”,...