Kreu Etiketimet Dëgjesa publike Vlorë

Etiketim: dëgjesa publike Vlorë

Zyrat e shtetit do jenë të njerëzve të zakonshëm, jo të...

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në dëgjesën publike me qytetarë në Vlorë: I dëgjova me vëmendje të gjitha këto shqetësime dhe është e qartë që...