Kreu Etiketimet Maliq

Etiketim: Maliq

Përvojë nga Maliqi

Për të diskutuar rreth problematikave per pyjet e transferuara ne Bashki, Federata Kombëtare e Pyjeve dhe Kullotave Komunale  në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit...