Kreu Etiketimet Martaneshi

Etiketim: Martaneshi

Martaneshi, i braktisur dhe i harruar

“Martaneshi vend i mirë s’duron Pash, s’duron Vezir”… Popullore Martaneshi është një krahinë më vete, sipas arkeologëve që në kohën pellazgo-ilire. Emri “Martanesh” vjen nga sakrifica e...