Kreu Etiketimet Masakra

Etiketim: Masakra

Masakrat e milicisë fashiste në Pajonë dhë në Grecë

-Me rastin e 78 vjetorit 15-25 Dhjetor 1942 – 15-25 Dhjetor 2020- Forca të mëdha fashiste dhe mercenare u vendosën në Pajonë, Grecë Pezë e...