Kreu Etiketimet Niko Peleshi

Etiketim: Niko Peleshi

Lehtësim procedurave doganore me Maqedoninë

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, z. Niko Peleshi ka zhvilluar një vizitë një ditore në Ohër, ku është takuar me Ministrin maqedonas të...

Asnjë tolerancë ndaj abuzuesve me sigurinë ushqimore

Ministri i Bujqësisë Niko Peleshi, konferencë për shtyp: Po dal në këtë komunikim publik, mbas një rasti të konstatuar nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit dhe...