Kreu Etiketimet Qeverisja ne nivel fshati

Etiketim: qeverisja ne nivel fshati

Qeverisja e mire, fillon nga qeverisja ne nivel fshati

Fshati, apo katundi është një qendër e vogël banimi, ku njerëzit merren kryesisht me bujqësi dhe me blegtori, ose një qendër ku banojnë përkohësisht...