Kreu Etiketimet Reshit Çollaku

Etiketim: Reshit Çollaku

Komandant trim dhe i zgjuar

-Me rastin e 74 vjetorit të krijimit të Batalionit të Mokrës (17 Maj 1943-2017)- 74 vjet më parë, në Mokrën kreshnike, u krijua Batalioni Partizan...